Ont om få avsked är det gott om!

De sista två dagarna har det flyttstädats, packats och tagits avsked. Känns hur skumt som helst att säga hej då på obestämd tid till personer som varit en så naturlig del av vardagen. Vissa av de kommer vi med största sannolikhet aldrig träffa igen, andra kommer vi med helt säkert ha kontakt med på ett eller annat vis. Skidsemstern kommer utan tvekan gå till detta resmål i framtiden och förhoppningsvis får vi chansen att visa vackra Varberg för några av våra nyfunna vänner någon gång i framtiden.
I magen kämpar fjärilarna och förväntan med en klump i magen och tårarna har idag både kommit en och två gånger. Det är omöjligt att beskriva känslan. Vi lämnar inte bara människor vi lärt känna bakom oss vi lämnar också ett fantastiskt vackert land som har bjudit på mängder med äventyr. Det känns osannolikt att tiden gått så snabbt, tio månader är redan förbi.











Härligast idag mellan gråtattackerna måste jag säga var middagen hos "Rent a Max" och Angela. Andersons, Erickssons och Max farmor bjöds på förstklassig grillmat, till det en couscous mix och sallad. Hur najs som helst, lätt topp tre på det vi ätit här nere. Ja, vad ska man säga - vissa kommer vi helt klart sakna lite mer. Gerber eller Mr. Berger kom precis förbi och vi har även tagit farväl av våra tjeckiska grannar.


Vi har besökt vår favvisby Mastrils och jag tog en snabb sväng förbi kossorna som var ovanligt tysta de två sista morgnarna jag gick till jobbet. Inte en råmning - nästan som om de ville ge mig en break i den arla morgonstunden de sista dagarna. Tidigt imorgon lämnar vi metropolen Neugut och jag säger som vår granne - Herzschmerzen!
Våren har vi ju stött på ett gäng gånger om här nere. Jag antar att det blir lite mer vår all-over-again när vi landar på svensk mark imorgon. Så - Adjöss även försommar ses igen om ett par veckor!


RSS 2.0