Späckat schema

Två oerhört världsvana och rutinerade föräldrar fixade direktflyget mellan Göteborg och Zürich lätt som en plätt. Fredagskvällen ägnades åt acklimatisering och installation. Vi har ätit gott och ägnat kvällarna åt att spela fyrmannawist med inslag av psykning. Laguppställningen är kvinnorna mot herrarna och några resultat kommer jag än så länge inte att skriva om här - (vilket förmodligen avslöjar vilka som är i ledning).
Det dåliga vädret som var på ingående kom lite senare än förväntat därför valde vi att tillbringa dagen i Graubündens omgivning. Förmiddagen inleddes med en promenad i Mastrils och fortsatte till fursten i Lichtenstein där vi mötte de första regndropparna. När hungern gjorde sig påmind tog vi en avstickare till ett mysigt café i Maienfeld, här serverades Tony coh pappa coola soppor i bröd. Som avslutning begav vi oss in till Chur för lite shopping och mamma är mycket nöjd med sina inköp av originella julprydnadssaker. Kvällsmiddag serverades på pensionat Eri(ck)sson och därefter följde som tidigare nämnt fyrmannawist.
Morgondagen kommer bestå utav en för tidig julklapp till mor och far som än så länge är ovetande om vad denna innebär. (jag kan avslöja att det bär av mot söder) Både jag och Tony har bett mamma och pappa att gå och lägga sig i tid eftersom morgondagen kommer bli krävande, men de fortsätter än så länge utmana varandra i yatzy i köket.
Tiden går fort när man har roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0