Check that out!

Ja, jo, lussekatterna blev hyffsat snygga i alla fall. Enligt recept skulle det bli 30, jag fick ihop 29 och när kvällen var över fanns det 5 stycken kvar så helt äckliga kan det väl inte ha varit heller. Såhär ett par dagar efteråt kan man däremot inte dölja den överkonsumtion av mjöl som blev ett faktum när degen kletade som mest.
Min lilla glöggkväll visade sig bli en trevlig afton trots att två av tre glöggflaskor står oöppnade. Spelarfruarna i alligator malans har inte samma dryckesvanor som övriga innebandyfruar jag mött genom åren ;).





Under tiden vi satt och socialiserade oss spelade våra män match mot ett av topplagen och med jämna mellanrum uppdaterades det på http://www.swissunihockey.ch/ , efter 8 minuter stod det 0-3 till alligatorerna - härligt. Dessvärre släppte alligator upp tigrarna till 3-3, men avslutade det hela med ytterligare tre mål och slutresultatet blev 3-6. Kvällen gick i blågult och våra kära svenskar stod för 7 av alligators 12 poäng. Tony gjorde 2 assist och 1 mål - Hopp Tony!
I och med detta försvarade Alligator Malans sin fjärde plats och som jag nämnt tidigare det är där de måste hålla sig för att så småningom förhoppningsvis hamna i slutspel.

På söndagen bjöds det på adventsfika hos Andersons. När det fikades som bäst stod längdskidor på i bakgrunden med svenska kommentatorer - Vi MÅSTE få ordning på vår parabol. Fortfarande inte ett ljud från Herr Förvaltning-Schiucetti.
Anna drog ihop en mumsig köttfärspaj och därefter begav vi oss in mot Chur för lite bowling. Det gick förbannat asadåligt för mig och jag tänker inte skriva mer om själva bowlingen och med tanke på tidigare inlägg är det väl ganska givet vem som gick segrande ur denna match? Näeee... materialspelare som man är så måste jag skylla både på käglor och klot. Fick lite revansch på flipperspelet efteråt i alla fall.
Innan bowlingen gick vi inom staden på jakt efter en bankomat och på vägen mötte vi ett härligt första adventtåg med massa barn och Schweiz varianter på jultomtar.  



De första två dagarna på denna veckan har enbart bestått av jobb. Jag försöker jobba igen lite timmar inför vårt Skattagårdsbesök..... som för övrigt höll på att skita sig. Försökte mig på en fuling att behålla mina kära föräldrar här lite längre än till den 9:e december - närmare bestämt till den 9:e januari. Tur att man har en uppmärksam bror som har ett öga för detaljer annars kanske barnen Ericsson fått fira jul ensamma i Stråvalla i år, medans mor och far Ericsson njutit av en vit jul här nere. Det ska liksom till en Alexandra för att lyckas med en sådan här grej, men efter ett otal telefonsamtal till flygbolaget idag så har nu allt ordnat sig och nedräkning till fredag kan fortsätta.
Väderleksrapporterna visar dock inte alls det jag vill. Har ni tid och lust får ni gärna dansa soldansen för oss här nere.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0