Mamma och pappas besök

Schemat fortsätter vara fullspäckat och dagarna går så fort, så fort.
Snart är första halvan av vårt år i Schweiz avklarat - helt sjukt!
Mamma och pappas besök var grymt trevligt, men vips så var helgen över och ställningen i fyrmannawist? 2-2, vilket innebär revansch när Tony tar sig till västkusten efter julfirandet. Precis en vecka sedan jag uppdaterade bloggen och mycket har hunnit hända sedan dess. Resan söderut ledde till Milano där målet var att kolla serie-A fotboll...
Milan-Catania. Italien som är medlemmar i EU var oerhört bankomatfritt och längre än såhär kom vi dessvärre inte.



Alla biljettluckor tog endast emot kontanter och våra schweizerfranc gick inte alls hem. En timma innan matchstart landade vi i Milano, men vi fick helt enkelt ge upp och styrde istället kosan mot Lugano.
Lugano föll föräldrarna i smaken trots att vi anlände först i skymningen. Vägen söderut var hursomhelst slående och från baksätet hördes ideligen "åhhhh"... "ahhh"... "fantastiskt".. "kolla där"... "men herregud titta där"... "en kyrka så högt upp".
Ja, det är inte annat än att man inser att man redan blivit lite bortskämd här nere och inte ser hur fantastiskt vackert här är. Lugano som ligger i den italienska delen av Schweiz hade inte så många restauranger som erbjöd potatis på menyn utan istället fick det bli pizza och pasta på en restaurang som låg utmed sjö/strandpromenaden. Hemma igen blev det som de tidigare kvällarna fyrmannavist och siffran 19-2 klingar fint i mitt huvud.. eller vad säger du mamma?




Måndagmorgon fick numera 100% = Alexandra, snällt bege sig till kontoret medan de andra kunde snusa vidare. Vädret var grymt fint i gryningen och det höll i sig hela dagen - härligt. Vid lunch hade pappa och mamma satt ihop en grym lunch i form av köttbullar, potatis och brunsås - superbt.

Eftersom jag jobbat ihop lite övertidstimmar gick jag hem vid 15.00 och vi begav oss in till Chur för ytterligare lite julshopping. Kvällen avslutade vi i Neugut och gick sedan och lade oss tidigt för att orka gå upp när klockan slog 05.00.
Trafikstockningarna i Zürich hade skönt nog inte slått till med sin fulla kraft när vi gled in runt halvsju på morgonen och som vanligt är farväl på flygplatser jobbiga. Väl hemma igen satte jag ihop en grym köttbullemacka och konstaterade att om två veckor bär det av mot Sverige för att fira jul - Härligt!
Tack mamma och pappa för ett mysigt besök, ser fram emot nästa till våren =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0