Så förbannat vackert...

Om åtta timmar börjar jag jobba - HÄRLIGT!
Kanske ni tänker att jag borde gå och lägga mig och inte sitta här framför datorn och uggla, men jag känner mina nerver och om allt är som vanligt kommer jag inte att somna än på några timmar. Skriver av mig nu och sedan hoppas jag vara tillräckligt trött för att stupa. Helgen har verkligen varit kul här nere med mycket socialisering - det gillar vi.
Gårdagens match slutade med vinst emot Winthertur med 6-5. Härliga 3 poäng och spännande match där alligator vann rättvist. Efter matchen bar det av mot Chur i snöovädret för att fira. En kul kväll där stora delar av laget hängde på. Vi hängde på ett ställe som hette Q-bar och det var lite skillnad mot oscars kan jag lova. DJ:n spelade oavbrutet käck schweizisk musik där man gärna klappade med. Hela laget sjöng med i varenda låt och med jämna mellanrum sänkte DJ:n musiken så att enbart besökarna fick sjunga. Undrar om detta någonsin skulle kunna hända på ett svensk uteställe där DJ:n spelar Gessle-låtar - I don´t think so!
Plötsligt var klockan nästan tre och dags att åka hem ...  snöovädret hade inte gett upp. Med nöd och näppe lyckades vår granne tjecken styra upp sin SKODA över backen mot Neugut!

När vi vaknade imorse var det en fröjd för att ögat att titta ut. Här är förbannat vackert!
Nu är det dock verkligen dags för oss att skaffa kläder och skor för detta klimat, var tvungna att avböja lek i snön hemma hos Anna och Johan på grund av ... "härligt väder, men dåliga kläder."
Jag pysslade iordning med lillasysters present på förmiddagen och det ska bli ett nöje att skicka iväg detta paket imorgon =). Mot eftermiddagen drog vi på oss det vår nätta garderob erbjöd i form av vinterkläder och på fötterna innebar det aerobicskor för min del - Ja ni förstår själva..
Vi styrde kosan mot en liten by som vi ser när vi tittar ut genom sovrumsfönstret - Mastrils
Jag har hittat en ny favvopromenadrunda... så vackert!




Har skrivit tidigare om hur det spritter i mina ben .. de längtar efter skidåning och all denna snön som fallit gör inte saken bättre. På bergen mittemot Mastrils kunde man se hur sugna skidåkare tagit en "härlig" promenad upp för bergen för att åka lite puder. Även vi mötte en tapper man med skidorna på axeln på väg mot årets första åk - jag VILL också!!!
Trots våra dåliga kläder kunde vi inte låta bli att pulsa lite.





Mellan Tony och kyrkan nere i dalen - Där bor vi =)

Hemkomna från den härliga promenaden i snön bar det av mot Anna och Johan för att kolla in Henrik Larssons debut i SSL. På denna tillställning infann sig även svenskarna från Chur och deras tränare - trevligt med "svenskkväll". Henrik Larsson gjorde ju fantastiskt fina passningar eller vad säger ni som såg matchen..?? haha.. ja det var sannerligen riktigt roligt att höra kommentatorerna under den här matchen. Nåväl som Henke själv lade fram det..... Han är ju trots allt 37 år och får ju såklart välja själv om han vill spela innebandy och det är klart att anses han platsa i Helsingborgs trupp så ska han spela.

Efter slutsignalen bar det av in mot Chur och middag hos Lüthi/Pang. Peter spelar (såklart) innebandy i alligator och vi var bjudna på en bit schweizisk mat hos honom och Vanessa. Det bjöds på Raclette och proceduren kring att tillaga detta var himla mysig. Jag tog det stora steget att smaka på de vita bratwurstkorvarna och det tycker jag var modigt. Racletterätten bestod annars av att man smälte ost som man sedan åt till potatis och annat tilltugg. Kul att känna på det riktiga Schweiz, det tycker jag verkligen vi gjort denna helg.
Kvällen hos Vanessa och Peter avslutades med Wii-bowling och jag utklassade övriga deltagare =)
Nu är det dags att knyta sig, imorgon är det en verkligt spännande dag.


Kommentarer
Postat av: Familjen andersson

Gud va fint med snö och alla bergstoppar!

Mamma och Pappa hälsar /kramar Fanny :)

2008-11-29 @ 19:52:59
Postat av: Camilla Eriksson

Den där maten såg verkligen inte så god ut. Imponerad att du vågade smaka! :)

2008-12-16 @ 12:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0