Nyfriserad

Japp... jag övervägde länge att göra en Jennifer Aniston och flyga hit min privata frisörska Jennica, men sedan slängde jag ett extra öga på bankkontot och inte ens med ett Schweiziskt konto kan man göra vad man vill.
Har haft fjärilar i magen inför det här ett längre tag nu, men efter fyra timmar (ja, ni läste rätt) i frisörstolen så har inga katastrofer skett och det känns helt ok.
Min jobbarkompis Marija (som också varit blond) tipsade mig om en frisör i St. Moritz som fått utmärkelser och där dessutom hennes ex lillasyster just nu gjorde sin lärlingstid. Efter att ha tänkt igenom saken så bad jag henne beställa en tid. St. Moritz skulle vi ju ändå besöka och Marija lovade att en frisör hela tiden skulle hålla uppsikt.
Så idag har jag haft två frisörskor i princip hela dagen ... en som sade vad den andra skulle göra. Tjejen var helt klart duktig, men jag tror att Lizette på ELITE hade gjort det hela dubbel så snabbt på den tiden då hon var "lärling". Här nere är det stor respekt som gäller och att ta egna initiativ är inget som uppmuntras.. varenda liten slinga hon skulle slänga färg på övervakades och kommenterades....  ett hårstrå hit och ett hårstrå dit... världens bästa tyska ord "EGAL" tyckte jag!
Under schamponering fick man sitta i massagestolar och därefter fick man en tiominutare huvudmassage - inga fel!

Vad fick då min kära sambo roa sig med under tiden? 
Han drack en kaffe på frisörens egna café, pulsade runt i snön och kollade in butiksfönstren i billiga St.Moritz och parkerade sig slutligen på baren mittemot där han hittade en "Jack Vegas maskin" och slutade som nionde bästa Schweizare i Texas Hold´em. Efter fyra timmar försökte jag jämföra hans väntan med alla timmar jag väntat på innebandymatcher... är inte säker på att han tyckte det var jämförbart. 

Efter en bit mat bar det av tillbaka mot Landquart i snön. 17 000 kringelikroksvängar i ett tokvitt snölandskap senare sitter vi nu här hemma. Tony kollar hockey på TV jag dricker ett, två, tre m.fl glas rosévin som tilltugg har jag Malacos lakritssnören och idag kan det hända att vi kommer tillbringa kvällen i Chur och alltså därmed utgång - Kors i taket!!!
Hepp då var klockan 20.30 dags att släcka lamporna... TV.n måste väl få stå på?

  
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh Alex! Det svider i mig att någon annan kollega (läs konkurrent)fått ta hand om dina vackra lockar, tur att det inte blev som förra gången du satt i en frisörstol i ett annat land=) Shit, nu kommer väl du hem med massa krav på massagestolar och huvud massage å grejer, blir svettigt för lilla mig. Saknar er massor, du kan för övrigt ta och boka in helgen i v 26. Då är du vår;) Kram

2009-04-01 @ 20:36:13
Postat av: Alexandra

Jennica min Jennica jag försökte in i det längsta att undvika detta, men det blev dessvärre oundvikligt. Ja de där stolarna borde ni allt investera i =). Nästa gång håret ska fixas blir det iaf min favvofrisörska som får ta tag i det. Helgen v.26 är bokad??? Vad är på G?? Nyfiken nu ju. Rykten säger att det redan grillas på er balkong, det är sånt som gör att man får en släng av hemlängtan. Ha det bäst kompis. Kram

2009-04-05 @ 19:06:55
URL: http://alexericsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0