Ikväll ryker de sista ostbågarna...

Just nu:
Kollar vi Eurovision Song Contest som så många andra i Europa. Eftersom vi inte har några att dela våra åsikter med passar jag under pausen på att ge er en lägesrapport från Neugut.

I Schweiz tycker vi att Frankrike, Ryssland och Bosnien-Herzegovina har dragit sitt dramatiska strå till stacken. 

I Schweiz gillar vi Grekland eller framförallt sångaren... eftersom vi inte förstår allt vad den schweiziska mannen som rapporterar från Moskva säger så lyssnar jag på vad Tony tror (hittar på) att han säger - "greken har gjort koreografin själv", säger Tony och eftersom det är en ganska underhållande tanke så tror jag också på det.

I Schweiz tycker vi att det är kul för Shirley Clamp att hon tagit hem segern i den moldaviska melodifestivalen och därmed får sjunga "Hora din Moldova" -  Grattis Shirley!

I Schweiz tycker vi att tyskarna är fantastiska som alltid överraskar med ett extra ess i skjortärmen... not!

I Schweiz tycker vi att det fram till bidrag 11 eller 12 var ovanligt påklätt. Kanske har Europas länder äntligen förstått att "Den-som-visar-mest-hud-vinner" inte funkar.

I Schweiz tycker vi att Turkiet, Portugal och Rumänien är ganska käcka

I Schweiz tycker Tony att Malta är ok

I Schweiz har vi förstått av Aftonbladets rubriker att Norge är favorit och vi håller med


I Schweiz tycker vi (Alexandra) att det är fantastiskt spännande att en man som Andrew Lloyd Webber blandat sig in i leken med ett naturligtvis musikalinspirerat, men schysst bidrag

Nu följer den rafflande upplösningen, den som lever får se! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0