En tuff helg följs av en svår måndag

Fredagen bjöd på lantluft, hemmagjord pizza, två övergoa småtjejer, gott sällskap och finfin utsikt. Ungefär åtta år skulle tas igen och på vägen hade det hunnit hända en hel del, eller vad sägs om redan nämnda två övergoa småtjejer, ett giftermål, husköp och tre examinationer. Jag stod alltså inte för den större delen av vuxenpoängen. (Gör aldrig det nuförtiden).


Lördagen bjöd på inställda omorganiserade förfester på grund av förlossningar, en "super-Emanuelsson/Svensson" har hittat ut – Grattis!
Årsfest i spegelsalen och efterfest på det blev minst en fest för mycket för fröken Ericsson. Det var fint att herrn i huset var lite mer mobil under söndagen och tog tag i utspilld öl och popcornmassakerad soffa. Kvällen kom, men i vakna timmar sett borde det bara varit eftermiddag. Tacos, lillasysterbesök-med-respektive och en halvtimmas gråtattack till ”The timetravellers wife” fick avsluta denna allmänt meningslösa dag.


Min räddning den här bakfyllesöndagen blev mango-sorbet glass. Det är lustigt det där, ibland räcker det med halvan kebabrulle eller ramlösa med lämplig smak. Andra gånger ska det göras räkcrustader. Känns som att mango-sorbet glass eventuellt kan bli en återkommande räddare i nöden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0